Smartlog v3 » ViOhlin » Travlt efterår..
Opret egen blog | Næste blog »

Travlt efterår..

11. Oct 2009 19:22, Laila

Jeg syntes tiden er løbet fra mig den sidste tid.. Der har været mere eller mindre travlt alle vegne.

En del af mine kræfter er lagt på jobbet, hvor vi har fået nye børn og nye medarbejdere.. Noget er gået godt og noget er gået mindre godt og det koster tanker og nætter hvor man nok burde sove i stedet for at tænke.. Derudover har vi lige afholdt uge 41 som altid er emneuge og det er da spændende, men ikke altid lige nemt for børn med autisme, når alt er anderledes. Heller ikke altid sjovt for de voksne, når tre ud af fem medarbejdere er syge!

Resten af mine kræfter er brugt herhjemme hvor min kære mand er blevet opereret i ryggen igen.. Sidste gang var det pga en diskosprolabs og denne gang skulle han så have fjernet et stykke knogle i rygraden, så der er plads til arvævet.. Det sad og trykkede på nerverne så han havde en masse føleforstyrrelser og smerter.. Det har jo så betydet at han intet har kunnet foretage sig.. Han må såmænd heller ikke, men er der nogle der kan gætte hvad det så har betydet?? Nemlig!! Mor her skal gøre ALT! Heldigvis lader det til at operationen er gået godt, men det vil tiden lade os vide mere om..

Ind imellem jobbet her og jobbet der er det lykkedes mig at pynte lidt ude ved hoveddøren..

 

 

De to store græskar skal der skæres i snart når vi skal til Halloweenhygge med Jonatans klasse og det lille skal spises her i denne uge. Vi fik også Hokkaidosuppe i sidste uge og det var så godt at vi tager den en gang til..  Opskrift kan findes her.. Jeg laver det med et par kyllingespyd til og et godt brød.

Til hoveddøren har jeg lavet en lille krans af rønnebær.. Det er ganske simpelt. Jeg har bare tyvstjålet en håndfuld rønnebær i en vennindes have (Tak, Kristina) og trukket dem på lidt ståltråd og vupti, en fin lille sag..

 

 

 

Igår da jeg var på vej hjem fra min veninde med lommen fuld af rønnebær, så jeg en stol der var stillet ud til storskrald og den måtte altså med hjem.. Den passer perfekt til mit lille skrivebord.. Nu mangler jeg bare et stykke voksdug til at sømme fast på bordpladen og så er det perfekt.. Jeg tænker det skal være en dug med prikker på, men hvilken farve? Der er vist nok rødt i min stue nu..

 

 

I morgen starter familien på efterårsferie.. Det gør jeg ikke, men jeg klager nu ikke.. Jeg skal arbejde fra ni til et. Der kommer et barn og vi skal bare hygge.. Vi skal bage, i biografen og ned på det lokale museum og lære at lave origami.. Altså at folde papir til smukke ting og sager. Det overlever jeg nok lige..

 Jeg ønsker alle en god efterårsferie..

 

Kommentarer

 1. Tina - omme i London
  11. Oct 2009 22:37
  1

  Og en rigtig god efteraars"ferie" til dig ogsaa. :)

 2. Tina - omme i London
  11. Oct 2009 22:43
  2

  Oh, og jeg fik lige trykket lidt for hurtigt, for jeg vil ogsaa oenske din mand god bedring og saa har jeg lagt en lille udfordring til dig paa min blog.

 3. Laila
  11. Oct 2009 23:03
  3

  Oh my.. hvor spændende, Tina.. Jeg er allerede igang med at lede og tænke.. men billeder må du vente med til i morgen!

 4. layna
  18. Oct 2011 08:21
  4


  It is usually acknowledged that wholesale <a href="http://www.coachs-outletfactory.org/">Coach Outlet Online Store</a> are worthy of the <a href="http://www.t-coachoutletonline.com/">Coach Outlet Online</a> as one of the most hot-selling fashion <a href="http://www.coachstoreoutlets.net/">Coach Factory Outlet</a> loved for their <a href="http://www.coach-factoryoutletonline.org/">Coach Outlet Store Online</a> quality and nicelclassic <a href="http://www.luxecoachpurses.net/">Coach Factory Outlet</a>. As a <a href="http://www.lovesuprashoes.com/">Supra Footwear</a> based designer enterprise of luxe wholesale <a href="http://www.coachoutlet--us.net/">Coach Outlet Online</a>, <a href="http://www.inlouisvuittonoutlet.net/">louis vuitton online</a> has lasted since <a href="http://www.coachpurse-factory.org/">discount Coach Purses</a> and its informal or <a href="http://www.pickpumashoes.net/">Puma Shoes</a> have been regarded as every last girl's <a href="http://www.cheap-airmaxshox.com/">air max shoes</a> loved fashion product. Also, <a href="http://www.coachhandbagsfactory.org/">Coach Outlet</a> maintain a <a href="http://www.selldunkshoe.net/">nike dunk sb shoes</a> account in <a href="http://www.cheapcoachsale.com/">Coach Handbags</a>. It is true that <a href="http://www.coachpurse-usa.net/">Cheap Coach Purses</a> describe a luxury lifestyle, but <a href="http://www.buyairyeezyshoe.net/">air yeezy</a> doesn't equal that these costly <a href="http://www.buypradashoe.net/">Prada Shoes</a> are only accessible to the wealthy. For lots of fashion <a href="http://www.t-coachfactoryoutlet.com/">Coach Outlet Online</a>, at least one Coach handbag is on their list of their to-haves.

 5. Coach Outlet Store Online
  14. Dec 2011 10:17
  5

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

 6. Coach Outlet Store Online
  15. Dec 2011 10:30
  6

  The collection offers a new take on the classic hobo style, Coach Outlet Store Online with each piece having its own unique little twist.

 7. abercrombie deutschland
  3. Sep 2012 09:32
  7

  Um nicht in das mehr als oft nicht zu verstehen sein, bin ich geneigt, wie Beiträge zu diesem Thema schrittweise zusätzliche betrachten, Sie schreiben es in der Mode weiterhin Ihre persönlichen Mittel, wir müssen wirklich dont sagen ist wirklich ein schönes veröffentlichen jener zu erinnern.

 8. Nike Sko
  11. Oct 2012 10:36
  8


  Små runde hodet design høydepunkt dame elegant demeanor begynte å gjenopplive, dekorert med en bue,

35 årig kvinde med hang til kreative sysler. Lykkeligt gift med faderen til to skønne drenge på 6 og 9. Arbejder som støttepædagog til børn med diagnose inden for autismespektret på lokal folkeskole.

Laila
Laila

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from ViOhlin. Make your own badge here.

Arkiv

søg og du skal finde


Tags

Arkiv

Relaterede