Smartlog v3 » ViOhlin » Øf Øf..
Opret egen blog | Næste blog »

Øf Øf..

22. Nov 2009 15:02, Laila

Så kom den .. Influenzaen altså! Jeg snotter, nyser, har ondt i halsen, feber osv.. Jeg troede egenligt at det skulle være børnene først, men jeg tog fejl.. De fleste af Jonatans klassekammerater har ellers været der.. Men det er vel kun et spørgsmål om tid.. Sådan er livet når alle i familien, befinder sig i skolemiljøer med mange mennesker!

Udenfør er det mørkt og trist, så indenfor tændes der lys og puttes i sofaen under tæpper.. Sebastian og hans far har dog lige været ude af huset for en stund.. Sebastian skulle til håndbold kamp og endelig vandt de.. Holdet er nydannet, med mange nye spillere og de trængte ærligt talt til lidt fremgang. Sidste gang tabte de 25-2!! Idag vandt de 11-9..

 

 

Nu tror jeg at jeg vil hive tæppet helt op over næsen og snuppe en morfar..

 

ØF ØF..

Kommentarer

 1. Jette
  22. Nov 2009 15:50
  1

  Jeg ønsker dig en rigtig god beding!
  Der er rigtig mange,der er syge af Influenzaen.
  Jeg er bange for, at den også er kommen til mig, J eg har ondt i hovedet og halsen og har fået lidt feber.
  Det eneste vi kan kan gøre nu, at ligge med en god bog eller et blad, og vi skal husk at drikke rigeligt med vand og varm te.
  Ha´en forsat god søndag!
  Mvh. Jette

 2. Tina - omme i London
  26. Nov 2009 23:35
  2

  Aah, din stakkel. God bedring!

 3. Laila
  27. Nov 2009 15:57
  3

  Tak, Jette.. også god bedring til dig..

  Tak, Tina.. Dejligt med lidt ynk! :o)

 4. Beats By Dre Cheap
  3. Mar 2012 06:40
  4

  salle en pensant; Après le déjeuner, mais maintenant il a joué de la soirée à boire du thé jusqu'à présent,

 5. moncler outlet
  18. Oct 2012 09:01
  5

  Welcome to visit our online store, large of <a href="http://www.monclerjacketsfun.com/">moncler jacket</a>, including <a href="http://www.monclerjacketsfun.com/-c-241.html">moncler jackets men</a>, <a href="http://www.monclerjacketsfun.com/-c-243.html">moncler women jackets</a>, <a href="http://www.monclerjacketsfun.com/">moncler coats</a>,and <a href="http://www.monclerjacketsfun.com/-c-242.html">moncler jackets for kids</a>, are hot sale here, with various colors & styles! Beautiful appearance and top quality, find your favortite moncler jackets now!Order <a href="http://www.monclerjacketsfun.com/">cheap moncler jackets</a> at any where or any time. We always provide best service for you.

35 årig kvinde med hang til kreative sysler. Lykkeligt gift med faderen til to skønne drenge på 6 og 9. Arbejder som støttepædagog til børn med diagnose inden for autismespektret på lokal folkeskole.

Laila
Laila

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from ViOhlin. Make your own badge here.

Arkiv

søg og du skal finde


Tags

Arkiv

Relaterede